domingo, 27 de septiembre de 2009

INICI

Les expectatives d'aprenentatge, lògicament, són bones. De fet, considero que al llarg de la carrera sempre ho han estat, i es situen en adquirir els objectius marcats per la mateixa assignatura. La creació d'aquest blog, és per a mi una activitat molt dinàmica i enriquidora, fets que considero que ens ajudaran a rendir millor en el nostre aprenentatge, i a compendre millor els conceptes teòrics.
A part, el blog, és una eina informàtica, que ens acostumarem a utilitzar i això, en l'actualitat, sempre és útil, ja que estem en un món en el qual la informàtica va guanyant en tots els terrenys. Considero que el blog augmentarà els objectius i expectatives marcades pel fòrum, perquè serà un espai que encara ens ajudarà a interectuar millor, ens podrem relacionar més positivament, i podrem treballar millor en equip.
Les competències que seran necessàries tractar al llarg de l'assignatura seran la sociologia, l'antropològica i la pedagògica. Aquestes tindran que ser abordades des del punt de vista teòric, disciplinar, polític i a través d'experiències concretes. El concepte clau consisteix en entendre l' educació des de la diversitat cultural i interculturalitat, per això serà important conèixer les diferents maneres d'entendre l'educació

No hay comentarios:

Publicar un comentario